Αυτοκίνητα με Οδηγό Κρήτη

Πολυτελή αυτοκίνητα με οδηγό στην Κρητη

 

 


Η εταιρεία μας προσφέρεια υπηρεσίες μεταφορών με τα τελεύταια SUV στην αγορά για την μεταφορά είτε της οικογένειας σας ή των συναδέλφων σας. Επίσης, προτείνουμε να κερδίσετε όσα περισότερα γίνεται απο το ταξίδι σας στην Κρητη και να το συνδυάσετε με μια εντελώς ιδιωτική περιήγηση της Μυκόνου και των υπέροχων παραλιών της. Οι έμπειροι οδηγοί μας και τα προσεγμένα στην λεπτομέρεια αυτοκίνητα μας θα σας χαρίσουν μια αξιομνυμόνευτη εμπειρία! Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το στόλο των SUV και να επιλέξετε το αυτοκίνητο το οποίο ταιρίαζει καλύτερα στο budget σας: 

 

 

 

Οι υπηρεσίες μεταφορών μας είναι αξιόπιστες και έτοιμες να φανούν αντάξιες των προσδοκιών σας. Το προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο και μπορούν να παρέχουν της παρακάτω υπηρεσίες. 

 

  • Απλή μεταφορά από ή προς το αεροδρόμιο ή οπυδήποτε αλλού στην Μύκονο επιθυμείτε
  • Hourly / daily or 24H full diposal transportation service,
  • Να έχετε στην διάθεση σας τους οδηγούς μας είτε ορισμένες ώρες ή 24 ώρες το 24ωρο
  • Ιδιωτικές περιηγήσεις στο νησι της Μυκόνου 
  • Sight-seeing περιηγήσεις στην Μύκονο
  • Οικογενειακές περιστάσεις,
  • Μεταφορά σημαντικών προσώπων και διασημοτήτων,
  • Επαγγελματική μεταφορά,
  • Προσαρμοσμένη μεταφορά αναλόγως με τις ανάγκες σας

 

 

Είτε απλά χρειάζεστε μια απλή μεταφορά απο το λιμάνι ή αεροδρόμιο του Ηρακλειου στο ξενοδοχείο σας, να μεταφερθείτε στα επαγγελματικά σας ραντεβού, να απολαύσετε τις διακοπές σας στις πιο διάσημες παραλίες όπως αυτή της Ψαρού, Καλαφάτη, Καλό λιβάδι η να επισκεφθείτε τα πιο διάσημα κέντρα νυχτερινης διασκέδασης οι πειθαρχημένοι οδηγοί μας θα αντιμετωπίσουν την κάθε περίπτωση με απόλυτο επαγγελματισμό και διακριτικότητα. 

 


Τελος, οι Concierge υπηρεσίες μας αποκλειστικά για το νησί της Μυκόνου θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις αφού θα σας προτείνουν τις καλύτερες επιλογές για εστιατόρια, μπαρ και παραλίες ώστε να μην χάσετε τίποτα από ότι γίνεται σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας.


URL: CRETE.CENTRALVIP.GR

Contact infromation: crete@centralvip.gr
Tel: +30 69797 22 595
Contact person: Manos Korfianakis


                                            SEARCH RATES AND BOOK ON-LINE NOW