Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αυτοκίνητα
με Οδηγό

Ξενοδοχειο Ρεθυμνο

Κατά τη διάρκεια της μετακίνησής σας ή της διαμονής σας στο Ρέθυμνο της Κρήτης, είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες / 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορείτε να μας καλέσετε και να μας ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη μετακίνησή σας, τη διαμονή σας κλπ. στην Ελλάδα.

Στην Central VIP Services στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, παρέχοντας κορυφαίας ποιότητας ενοικιαζόμενα οχήματα στο Ρέθυμνο της Κρήτης, είτε για αναψυχή, είτε για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, και να είστε σίγουροι ότι η επίσκεψή σας στο πανέμορφο νησί της Κρήτης, θα είναι μια υπέροχη, μοναδική εμπειρία, ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας.

Travel Services Private Tours Greece
Private Tours Greece

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Ενοικιάσεις Πολυτελών Αυτοκινήτων στην Κρήτη! Επιλέξτε ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα μας, σε ειδικές τιμές, και απολαύστε τις διακοπές σας μαζί με τους αγαπημένους σας με ασφάλεια και άνεση!

περισσότερα Private Tours Greece
Private Tours Greece

SUV ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

Αν ψάχνετε για ενοικιαση SUV στην Κτητη, χανια, Ρεθυμνο, Ελουντα, η εταιρεία μας σας προσφέρει το πιο πολυτελη 4x4 όπως Porsche Cayenne 4,8 S, BMW X5 ή Mercedes ML 500 και πολλά άλλα 4x4 διαθέσιμα σε ειδική τιμή.

περισσότερα Private Tours Greece
Private Tours Greece

SPORTS CAR ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

Τώρα μπορείτε να νοικιάσετε το αγαπημένο σας σπορ αυτοκίνητο σε ολη τη Κρητη, χανια, Ρεθυμνο, Ελλουντα όπως Porsche Carrera S, Porsche Boxster S και BMW 335ci και να απολαύσετε τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι στην Μύκονο.

περισσότερα Private Tours Greece
Private Tours Greece

MINI VAN ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

Ενοικίαση Μinivan σε ολη τη Κρητη για τις διακοπές σας με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας. Οι υπηρεσίες μας προορίζονται για να καλύψουν τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών μας.

περισσότερα Private Tours Greece
Private Tours Greece

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες Limousine Υπηρεσίες για να μεταφερθείτε από το Αεροδρόμιο ή απο το λιμανι του Ηρακλειου στο ξενοδοχείο σας, η εταιρία μας μπορεί να σας παρέχει τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα. 

περισσότερα Private Tours Greece